Selecteer een pagina

Diensten Timmerman Friesland

 

Wanneer u contact opneemt met Timmerman Friesland dan komen we als eerste bij u langs om de gewenste klus op te meten. Soms gaat het om een relatief kleine reparatie en kunnen we het directe maken. Meestal geven we u een indicatie van de kosten en hoe we de klus gaan aanvliegen. We geven u na de tijd een vrijblijvende offerte en als u akkoord gaat maken we een afspraak voor de start van de klus.

Start van de Klus

Zodra we de afgesproken datum bereiken beginnen we meestal met de oude situatie afbreken. U heeft geen zorgen van het afval want dit voeren wij voor u af. Daarna beginnen we met de opbouw en kunt u meegenieten van het proces. Het is geen probleem als u mee wilt kijken hoe we dit gaan doen maar wilt u liever niet omkijken naar uw klus dan is dat ook prima.

Afstemming

Als wij klaar zijn is er altijd de afstemming met de klant of alles naar wens is. Mocht er nog iets zijn wat u niet geheel bevalt dan lossen we dat nog op voordat we de klus afsluiten. Mocht dit niet mogelijk zijn dan maken we een afspraak met u om het zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer u tevreden bent ruimen we op en laten we u genieten van het resultaat!

Diensten Timmerman Friesland