Selecteer een pagina

Wij zijn uw timmerbedrijf uit Friesland

Op zoek naar een timmerbedrijf in Friesland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor al uw timmerwerk en klussen die er mee te maken hebben. Dit kan zijn voorbereiding voor een badkamer maar ook keukens of een aanbouw. U bedenkt uw wensen en wij geven aan wat er mogelijk is en hoe we het kunnen realiseren.

Timmerbedrijf Friesland

Wij zijn een timmerbedrijf gevestigd in Kollum Friesland. Wij doen veel werk als timmerman in en om Leeuwarden, Harlingen, Dokkum, Heerenveen en ook Groningen en Drenthe. Ook voor timmerwerkzaamheden buiten Friesland kunt u bij ons dus terecht!

Projecten

Wat u ook wilt, alle soorten timmerwerk kan door ons worden gedaan. Neem een ​​kijkje op hier op onze website en neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Uw timmerbedrijf Friesland.

Kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk om u kwaliteit te leveren. Graag vervullen wij uw wensen, of het nu gaat om een ​​nieuwe aanbouw of een dakraam, uw wensen staan ​​altijd centraal. Door uw wensen te combineren met onze ervaring en expertise als timmerbedrijf, zal het eindresultaat kwalitatief perfect zijn. Blije klanten staan ​​bij ons voorop.

timmerbedrijf friesland
Timmerman Friesland