Selecteer een pagina

Timmerman Leeuwarden

Op zoek naar een goede timmerman in Leeuwarden? Dan bent u bij Timmerman Friesland aan het goede adres. Voor al uw timmerwerk en klussen die er mee te maken hebben. Dit kan zijn voorbereiding voor een badkamer, maar ook keukens of een aanbouw of een schutting plaatsen. U bedenkt uw wensen en wij geven aan wat er mogelijk is en hoe we het kunnen realiseren. Dit timmerbedrijf in Leeuwarden werkt voor u!

Timmerbedrijf Leeuwarden

We doen veel werk als timmerman in en om Leeuwarden, Harlingen, Dokkum, Heerenveen en ook Groningen en Drenthe. Ook voor timmerwerkzaamheden aan deuren en kozijnen buiten Friesland kunt u bij ons dus terecht! Uw timmerman Leeuwarden als u het wilt laten maken!

Projecten

Wat u ook wilt, alle soorten timmerwerk kan door ons worden gedaan. Neem een ​​kijkje op hier op onze website en neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Denk aan werkzaamheden bijvoorbeeld aan het op maat maken van kasten of het zetten van een tuinhuis, maar ook het plaatsen van een dakkapel of een complete renovatie behoort tot de mogelijkheden. In sommige gevallen schakelen we een collega in om te assisteren. Zo krijgt u snel resultaat in uw huis door onze timmermannen.

Kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk om u kwaliteit te leveren. Graag vervullen wij uw wensen, of het nu gaat om een ​​nieuwe aanbouw, veranda of nieuw dakraam, uw wensen staan ​​altijd centraal. Wanneer u een keuken heeft besteld en deze wilt laten plaatsen dan kunt u met een gerust hart contact opnemen. Meubels weer als nieuw maken? Geen probleem. En u wordt niet achteraf met verborgen kosten geconfronteerd.

 

Door uw wensen te combineren met onze ruime ervaring en expertise als timmerbedrijf in Leeuwarden, zal het eindresultaat kwalitatief perfect zijn en is alles op maat gemaakt. Blije klanten staan ​​bij ons voorop. Vraag vooral ook gratis offertes op bij meerdere bedrijven. Wij zijn niet bang voor wat concurrentie!

Timmerman Leeuwarden is een allround timmerman

 

Timmerman Friesland