Selecteer een pagina

Timmerman Lemmer

Op zoek naar een goede timmerman werkzaam in Lemmer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor al uw timmerwerk en klussen die er mee te maken hebben. Dit kan zijn voorbereiding voor een badkamer, maar ook keukens of een aanbouw of een schutting plaatsen. U bedenkt uw wensen en wij geven aan wat er mogelijk is en hoe we het kunnen realiseren.

Timmerbedrijf Lemmer

Wij doen veel werk als timmerman in en om Leeuwarden, Harlingen, Dokkum, Lemmer en ook Groningen en Drenthe. Ook voor timmerwerkzaamheden buiten Friesland kunt u bij ons dus terecht!

Projecten

Wat u ook wilt, alle soorten timmerwerk kan door ons worden gedaan. Neem een ​​kijkje op hier op onze website en neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Uw timmerman Lemmer.

Kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk om u kwaliteit te leveren. Graag vervullen wij uw wensen, of het nu gaat om een ​​nieuwe aanbouw of een dakraam, uw wensen staan ​​altijd centraal. Door uw wensen te combineren met onze ervaring en expertise als timmerbedrijf, zal het eindresultaat kwalitatief perfect zijn. Blije klanten staan ​​bij ons voorop.

 

Timmerman Friesland